....


Koca bir yılın yorgunluğunu atma sırası geldi çoktan... 
Kısa bir süre için paylaşıma ara veriyoruz...
Hayırlısı ile döndüğümüzde son sürat devam edeceğiz kaldığımız yerden...

Tekrardan görüşene dek,,, bloğumu ziyaret eden, yorumlar bırakan ve e-mail aracılığı ile beğenilerini dile getiren tüm gönül dostlarına sevgi ve selamlarımı yolluyorum....

Hoşca/Kalın 

Mehpare ÖĞÜT




4 Comments:

gülçinin defteri dedi ki...

Merhabalar Mehpare arkadaşım bloguma geldiğiniz için teşekkür ediyorum fakat oldukça eskiye dayanan bir blog arkadaşlığımız olduğu için beni hatırlayamayabilirsiniz, babanızın rahatsızlığı esnasında sürekli gelip durumunu öğrenmeye çalışmıştım, umuyorum iyileşmiştir..
eski blogumun ismi 'sihirlimasalci.blogcu' idi, ve mümkün mertebe yazılarınızı, şiirlerinizi, öykülerinizi takip etme imkanı bulmuştum, hatırlayamadıysanızda sorun değil, tekrar karşılaştığımız için çok memnunum, sevgilerimle..

ŞAİRANE dedi ki...

Merhabalar arkadşım,,,eski bloğunuzun adını söyleyince hatırladım, hatırlamaz olur muyum hiç. Ama yeni adıyla inanın bilemedim. Çok teşekkürler ediyorum. Ne yazık ki babamızı 01.07.2010 senesinde kaybettik. Yokluğuna alışmak bir hayli zor oldu ve aradan koca 26 ay geçtiği halde hala arıyoruz onu. Tekrardan teşekkürler ediyorum. Bundan sonra eskisi gibi ziyaretlerim olacak size. Şimdilik hoşca ve sevgiyle kalın arkadaşım. :-)

gülçinin defteri dedi ki...

Çok üzüldüm, cennet mekanı olsun dilerim, sizi çok iyi anlıyorum, insanın sevdiklerinin yoklukları yerine kim gelirse gelsin doldurulamıyor, bol sabır ve dua sanırım bir nebze durduruyor..
ben arkadaş listeme eklemek istedim fakat sayfanızda göremedim, google üzerinden sizi bulabilirim, iyi geceler, sevgilerimle..

ŞAİRANE dedi ki...

Merhabalar arkadaşım, çok teşekkürler ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Dediğiniz gibi kaybettiklerimizin yokluğuna alışmak çok ama çok zor ama Rabbim nasıl veriyorsa bir sabır veriyor biz kullarına. Ama her gün her an dilimizde babamızın lafı hala geçiyor. Sanki ondan bahsetmezsek onu unuttuğumuz hissine kapılmış gibi hissediyoruz kendimizi. Aynen bol sabır ve dua gidenler için ve kendimiz adına yapabileceğimiz en iyi şey... Rabbim herkesin kaybettiklerinin mekanını Cennet eylesin, kabirlerini nur ile doldursun ve toprakları bol olsun.
Arkadaşım arkadaş listeme ben sizin bloğunuzu ekledim takibimdekiler kısmına. Çok teşekkürler ediyor mutlu ve de sağlıklı günler diliyorum.Sevgiyle kalın...