BAZEN DÜŞÜNÜYORUM DA...



Bir şeyleri bekliyorsun ya olsun diye…
Ama bir türlü gerçekleşmiyor.
Bazen bu durum üzebiliyor insanı !...
Oysa ne güzel olurdu başından bilebilseydik…
Kurduğun hayallerin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini…
Hiç olmazsa bakmazdık böyle özenerek arkalarından...

Mehpare ÖĞÜT


4 Comments:

Ra55 dedi ki...

Merhabalar,

Blog yazmaya ara vermiş biri olarak güz mevsiminin sararmış yaprakları gibi savrula savrula yere düşerken tesadüfen blog sayfanızla tanıştım. Aslında babam ile ilgili olan blog sayfama güzel bir tema ararken de karşılaştım diyebilirim. Kullandığınız temayı çok iyi biliyorum. Blogger'in güzel bir teması, her şeyden önce kullanıcıların gözlerini yormuyor.

Bir de ilgili çeken blog başlığınız "ŞAİRANE" olmuştu. Şiir okumayı ve yazmayı ben de çok severim. Vaktiniz olursa "degirmendenmektupvar.blogspot.com"u ziyaret ederseniz, memnun olurum.

"Bazen düşünüyorum da" başlıklı dizelerinizi okuduğum da yüreğimden neler koptu bilemezsiniz. Hepimiz insanız, insan gibi yaşamaya hakkı olan bu dünyanın birer fertleriyiz. Ama gel gör ki, kimse umut ettiğini yaşayamıyor. O arkasından özenilerek bakılan umutlar ve hayallerin arkasında ne savaşlar bir bilseniz.

Ne zaman birbirimize saygı duyar ve birbirimizi severiz, işte o zaman hayallerimiz ve umutlarımız gerçekleşir. Aksi halde, mümkün değil. Saygı kaybolmuş, sevgi de kaybolanın ardından gidiyor.

Kaleminize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim efendim, saygılarımla.


gülçinin defteri dedi ki...

Merhaba Mehpare arkadaşım ne güzel dile getirmişsin acıyan yüreğin özlemini, isteğini...
keşke herşey istediğimiz gibi olabilseydi, görebilseydik bir kaç adım ötesini, yolumuzu değiştirebilseydik..
gözyaşlarından kaçıp, mutluluğu tercih edebilme hakkımız olabilseydi..belkide hayatı bilememek doğru olanı..sadece seçim hakkımızın olduğunu bilip doğruyu görebilseydik diyorum ama yanlış yapabilme olasılığı ortadan kalkıyor değil mi :) ve hayat böyle değilmi kırgınlıklar çoğunlukta, mutululuklar azınlıkta..
yüreğine sağlık, kalemine sağlık, sevgilerimi gönderiyorum :)

ŞAİRANE dedi ki...

Değerli yorumlarınız benim için çok önemli. Bu yüzden sizlere teşekkürler ediyorum...Ziyaretlerinizin eksilmemesi ve ortak duygu ve düşüncelerde bir arada bulunabilmek dileğiyle...Sizlere saygılar sunuyorum....

ŞAİRANE dedi ki...

Değerli yorumlarınız benim için çok önemli. Bu yüzden sizlere teşekkürler ediyorum...Ziyaretlerinizin eksilmemesi ve ortak duygu ve düşüncelerde bir arada bulunabilmek dileğiyle...Sizlere saygılar sunuyorum....